Notícies de Alcanar-Les Cases

serramar

Avui, les xarxes socials canareves s'han aixecat mogudes arran de la publicitat feta per l'empresa, Arte y emoción, que s'encarrega d'una de les activitats de les properes Festes de Serramar que se celebraran entre els dies 6 i 8 de juliol. En concret, aquesta empresa valenciana dedicada l'organització d'espectacles taurins, ha anunciat una activitat infantil per al foment de la tauromàquia, el diumenge 8 a les 17:00 h.

som força

Anit, al voltant de la mitjanit, tres militants de la CUP d’Alcanar van ser identificats i retinguts per la Guàrdia Civil de Sant Carles de la Ràpita mentre penjaven cartells del referèndum i material divers de la campanya del Sí a la localitat de les Cases d’Alcanar.

En primer lloc, els agents de la Guàrdia Civil van identificar els tres militants i, tot seguit, van trucar al capità de la Caserna per tal de procedir el seu trasllat cap a la Caserna de Sant Carles de la Ràpita.

subvencions GM

Des l'assemblea local de la CUP Alcanar lamentem la utilització dels canals institucionals oficials per difondre informació incorrecta per part de l'equip de govern local format per Esquerra Republicana.

La nostra assemblea no és partidària d'entrar en disputes a través de les xarxes socials, per tant, amb aquesta nota tan sols corregim una informació difosa per l'Ajuntament d'Alcanar de forma totalment partidista.

subvencions GM

Durant la campanya electoral de les eleccions municipals del 2015, l’assemblea local de la CUP Alcanar va fer públic un document on es mostraven una part de les subvencions que havien rebut els grups municipals per part de l’Ajuntament d’Alcanar durant el període 2011-2014.

teixim

Ameiba i Música Brancal, els seus han estat els dos projectes més votats de la primera edició del concurs “Teixim iniciatives Populars”.  

El passat divendres en un acte públic es va realitzar l’obertura de l’urna per a procedir al recompte de vots i així conèixer el resultat del procés de votacions que, cal recordar, s’havia iniciat la diada de Sant Jordi i en el qual han participat 218 persones del nostre municipi, un reflex de la bona acollida que ha tingut el concurs entre la població.

El 9 d’abril va acabar el termini per a la presentació dels projectes que volien optar al concurs “Teixim iniciatives Populars”. Finalment han estat sis les associacions que han decidit participar en aquest concurs, que pretén retornar al teixit associatiu del poble els diners que el regidor cupaire, Xavi Queralt, ha cobrat pels plens extraordinaris durant els anys 2015-2016.

alcanar

El passat mes de març l’assemblea local de la CUP d’Alcanar va presentar més d’una desena d’al·legacions al Reglament de Participació Ciutadana que va aprovar el ple municipal del 26 de gener del 2017, una votació que va comptar amb el vot favorable de totes les formacions polítiques del municipi excepte la CUP.

“Teixim Iniciatives Populars” així és com la CUP ha anomenat el concurs a través del qual vol retornar al teixit associatiu del poble els diners que el seu regidor, Xavi Queralt, ha cobrat per plens extraordinaris durant els anys 2015 i 2016.

En un acte celebrat a l’Edifici dels  Serveis Agraris l’assemblea local de la CUP va fer la presentació de les bases del concurs, l’objecte del qual és reconèixer i premiar la millor iniciativa solidària, cultural i de lluita durant l’any 2017 i al que poden optar associacions, entitats o col·lectius del municipi.

 

Des de l’Assemblea Local de la CUP Alcanar hem estat treballant per convocar la primera edició del concurs “Retornem els diners al poble”, mitjançant el qual pretenem tornar els diners que ha cobrat de l’Ajuntament el nostre regidor, Xavier Queralt, per assistència a Plens extraordinaris durant els anys 2015 i 2016.

 Volem que aquests diners vagin destinats a les associacions i entitats locals que  hagin realitzat o tinguin previst realitzar projectes d’àmbit social, solidari, cultural o de lluita al municipi d’Alcanar i durant l’exercici 2017.

8m

“Les dones sabem fer i fem saber”, amb aquest títol es presentaven les Jornades Feministes del 2006, l’objectiu era fer visibles les aportacions de les dones al llarg de la història en els diferents espais: socials, polítics, econòmics, culturals, científics, etc.

Pàgines